Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har galaxer i dina ögon

Gud, åh gud, du är himmelsk. Dina ögon är en del av
himmelen och dina händer är gjorda utav moln.

jag önskar att jag hade dig nära mig just nu för det finns ingen annan i mina tankar.

Du ser, det började som vilken annan oskyldig förälskelse men när folk fick reda på det ville de göra allt för att få ihop oss.

Hur kan de inte se att medan du har huvudet bland molnen har jag bägge fötterna stadigt på jorden?

Men ändå har jag hopp starkare än besvikelsen jag kände när jag inte vågade komma fram till dig här om dagen.

Du ser, även om det finns himlar och skogar och sjöar mellan oss två, så finns det något inom mig som säger att jag och du skulle kunna funka tillsammans.




Fri vers (Fri form) av dethärärjag
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-14 16:48



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
haha, sååå bra! :D
Fin syn på Gud <3

Gillade fjärde stycket ;)
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

dethärärjag