Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
liv


Mitt Träd

mitt träd har rötter

mitt träd har grenar
som av ljus växer till en krona

bladen på kronan faller av kyla
bladen på kronan växer av värme

mitt träd har vatten i ådrorna

mitt träd brinner av lågorna
men föds på nytt av sina frön




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 516 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-14 16:53



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ljuvlig bild!
Klockrent bra.
"Blad faller av i kylan" *sant*
/kram

2016-02-16

    ej medlem längre
Kraftfullt, levande och passionerat om ditt livsbejakande träd!!!!
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl