Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör för ont

 Det kan göra för ont att längta

när bröstet vill sprängas
när jag inte orkar mer
vänder jag mig bort

jag lägger på lugnet och drar glömskan över ögonen
det gör för ont

när det är lönlöst att längta blir hjärtat tyst
drömmarna dör strypdöden

det är bäst för dem

Livet blir fattigare men det går att uthärda
somliga dagar är riktigt fina
och glömskan är en drog

bara ibland spritter det till bakom revbensgallret
av en melodi eller en doft
tyst nu
allt går över
med tiden
var klok




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 393 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-14 19:47



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
mandel myr och myrkryp som sommarhumlor slipper vi att strö glömska i såren
MEN jag har känt och hört ljudet när snaran dras åt.
2016-02-15

  walborg
Smärtsamt att läsa
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger