Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kramar

världen behöver fler kramar

varma, innerliga, långa

till och med tafatta, malplacerade

 men inga ljumma, torra möten

 av bröstkorgar för sakens skull

 för att det hör till och nu-ska-det-kramas

  nej, kramar som är en bekännelse:

 Du betyder något för mig

 jag är glad att Du finns

 att jag fick möta just dig

 och detta möte är heligt för mig

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 388 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-02-15 01:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin dikt...som reklam för kramar...härligt...
2016-02-16

  mike irow
någon glädjas extra mycket
av denna vackra dikt---
tror jag!
2016-02-15

    Dan Myrbeck
En lightkram
är ingen kram.

/En riktig e-kram
2016-02-15

    Birgersdotter VIP
Så sant..och sådana kramar är guld värda
2016-02-15

  Bibbi VIP
Jättefint.
2016-02-15

    ej medlem längre
Så fin så!
2016-02-15

    ej medlem längre
Att läsa dina ord är som att få en varm kram.
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell