Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråben

Liten blev stor.
Vargbarn blev gråben.
Gråben äter allt...
Lämnar inget till barnen.

Vandrande gråben.. nafsar på småsten.
Gråben... vandrar bland bråten.
Ylar om gråten.
Gråben... Du är förlåten..

Tuggar på små ben.. ärligt belåten.
Gråben... vilar på Gråsten...
äter tystlåten...
Gråben... Din själ är förgråten...

Gråben var ett barn... som blev jagad av vargar.




Fri vers av Liliths syster
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-15 06:08



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Griper tag! Förstår och det gör ont men förhoppningen finns kvar att en vuxen är närvarande nu för det barn som fortfarande sannolikt känner sig jagad där inuti...
2016-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Liliths syster
Liliths syster