Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar om ensamhet, att vara rädd och att vara girig


Drottningen av tomma slott

Jag är drottningen av tomma slott

En gång i tiden
Var jag omringad av vänner
Människor jag älskade
Men jag var så besatt av min makt
Att jag satte upp väggar
Av stål
Runt mig
Och snart försvann alla

JagÄrDrottningenAvTommaSlott

Ensamheten flydde mina slott
Tystnaden drev mig galen
Och allt är mitt fel
Jag trodde att jag kunde ha allt
Men det kunde jag inte
Och det slutade i den här galenskapen
Och nu är jag

drottningen av tomma slott




Fri vers (Fri form) av scarletaro
Läst 184 gånger
Publicerad 2016-02-15 07:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

scarletaro