Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är alltid nån annan

Var det du som tog sista kakan
"nä det var nån annan"

Vem tog sista toarullen utan att fylla på, var det du
"nä det var nån annan"

Diskmedlet slut, tog du det sista
"nä det var nån annan"

så kan det hålla på i all evighet.

Vem fan är nån annan i detta livet




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-15 07:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ha ha det är den stora frågan. Känner igen.
Mvh annokas
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson