Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk en tanke

Idag seglar jag ut i kosmos
bland alla stjärnor
ser planeten jorden från ovan
och där nere bor jag

Men vem är det som förstör
min planet




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-15 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson