Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns brev kvar

Det kom ett brev 1959
på alla hjärtans dag
där stod hon gillade mej.

Idag kommer samma text på
sms
mail
instagram
twitter
facebook
you tube

utvecklingen går framåt eller????




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-15 08:13



Bookmark and Share


  DominiQueen
Wohooo... Inte lätt att ligga på topp, haha High Five broder :-)
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson