Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnar allt åt läsarens fantasi

En blixt går genom kroppen och jag är nära att falla bakåt men hon håller emot.
Stövlarna, den svarta korta skinnkjolen och de erotiska tatueringarna
gör mej vild, den erotiska leken tar sin början





Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-15 08:22



Bookmark and Share


  DominiQueen
Bra cliffhanger, göder Livslustan :-)
2016-02-15

    ej medlem längre
Fantasin ger sensuella bilder....
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson