Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FOLK

Lyssnar på Odjobb / Folk i hörlurar och dricker kaffe medans jag skriver detta.
Svårt att säga även om det känns bra just nu så är det nått som gnager
en känsla av utanförskap i och omkring.
Allt har sin lilla gång och det känns som man kommit fram till en ändpunkt vad det gäller sjukdoms tillstånd.
Det är inte bara kaffe och snus som behövs och lite jazz det är själva livet pulsen beatet lite JÄVLA ROCK N ROLL !
När man ändå sitter fast hur tar man då vara på det man har.
Musik,film,fotografering,skrivandet är kul alltså:Fokusering.
skriv,skriv och stryk och skriv egen.




Prosa av Neal
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-15 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal