Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är väldigt komplicerat


Alla vi går igenom något slags sorg
alla vi har någon gång
känt oss svikna av någon.

Alla vi går igenom något slags lycka
alla vi har någon gång
känt glädjen i hjärtat
och haft ett leende på läpparna.

Livet är fullt av överraskningar
ibland är man glad
ibland är man ledsen
eller kanske rasande arg
men det spelar ingen roll
vilka känslor och tankar man har
det gäller att ta sig fram
det gäller bara att man kämpar.

Alla vi går igenom något slags
motstånd
alla vi har någon gång
tänkt nu vill jag inte mer
leva på detta viset.

Alla vi går igenom något slags
minnen och tankar
alla vi har någon gång
tänkt vad är meningen med livet
varför finns jag här på denna jord.

Livet är väldigt komplicerat
kan vara väldigt tufft
samtidigt som det kan vara väldigt lyckligt
men man ska alltid ha det i åtanke
vad som än händer
här och nu eller i framtiden
kämpa bara på
för det ända du måste göra
är att göra dina val och dö
allt annat är fritt fram.


Arnela Arre Kurbegovic (2016 - 02 - 15)




Fri vers av Arnela
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-15 17:01



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja det stämmer - och tangerar dagens diktning... Bra sagt! :)
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela