Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk om vi kunde vara lika kreativa när det gäller att bejaka och eftersträva allt det som vore berikande, positivt och bra för oss och varandra i våra liv ...


Vår kreativitet vad avser att finna ut ...

... nya
men jämväl
att återvinna
och utveckla gamla misstag
synes obegränsad
och inte någonsin ta slut ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-02-15 17:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jo, en visdom som erfarits fångas klurigt i din lilla underbara text!
2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP