Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallande tendens

Med stigande ålder

har allt,

papperslappar och bestick

med mera,

också en stigande tendens,

nämligen att falla

-till golvet

Men man får se det

positivt

En övning för knäna

att få böja sig

 




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-15 19:09



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Man måste se allt från den ljusa sidan, det blir så mycket lättare då.
2016-02-18

    Sefarge VIP
"Återanvändandets
Slitna knäböjande"
:)

2016-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP