Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen plats

en befrielse
att inte längta hem
som till en plats
transferhallen är vår katedral

en plats bortom nåbarhet
med våldsam frid av mättat hopp
hem blir kärlek som vilja

den packning som behövs
ryms i det som kan tänkas
i det som kan erfaras

är viktlöst och passerar alla Securitiés utan åtgärd från lägervakterna
resten är sådan skit som
snuttar för igenkänning symboler för liv tecken att tolka

är hemma utan plats
hela hushållet ryms bakom pannbenen

ingen bortavaro
evig återkomst

 

 

Roger Karlsson




Fri vers av Roger Karlsson
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-16 10:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En resande, vandrandes "Fader vår" , att alltid vara på väg hem.. läser med behållning..
2016-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Roger Karlsson
Roger Karlsson