Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är din längtan

Längtar du efter den perfekta natten
Längtar du tills tiden känns rätt
Längtar tills drömmen blir sann

Du behöver inte vara rädd om du faller
Jag kommer finnas där för dig
Jag måste våga för att nå toppen

Vill verkligen erövra din längtan
Vill tro på varje dröm jag drömmer om dig
Undrar om man längtar efter rätt ursäkt

Vill veta vad du siktar på
Vill linda in dig i något varmt
Kyss mig på ditt sätt som om jag fortfarande har ett leende
Kanske är det så du vill ha mig
Rakt in i hjärtat i det okända
Jag lämnade min nyckel på bordet....




Fri vers av Henning Hson
Läst 615 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-02-17 19:01



Bookmark and Share


  Zandor
Tummen upp för den!
2016-04-27

  Karina"Kia"
Längtanslängtan stor! Din längtan levs men ni är två,vad krävs,vill veta vad?
Stora frågor tydligt tomma svar!

Nyckeln till svaret kan bara vill å veta i en längtans stort svar!

En stor förlust!
2016-03-11

  WyS VIP
Rakt in i hjärtat där allt landar mjukt och varmt!
2016-03-03

  StinaJ VIP
Starkt om att längta efter någon, om att våga tro, om hopp att det trots allt kommer att bli en kärlek som består
2016-03-02

    ej medlem längre
Vacker och stark poesi.
Bokmärks:)<<3
2016-02-26

  axveronika
stark närvaro och nerv i texten

2016-02-23

    ej medlem längre
"Vill veta vad du siktar på
Vill linda in dig i något varmt
Kyss mig på ditt sätt som om jag fortfarande har ett leende"
Djupa och sinnliga rader!
2016-02-22

  Carola Viola Hedelius VIP
älskade slutet, öppen för allt , starkt!
2016-02-20

    ej medlem längre
Intensivt längtande lockrop fyllt av ömhet! Ljuvligt faktiskt!
2016-02-19

    ej medlem längre
En vacker dikt om längtan och känslor som når in i alla sinnen.
2016-02-18

  Marita Ohlquist VIP
"Jag lämnade min nyckel på bordet"

Starkt avslut på en bra text!
2016-02-18

  Öknens Ros VIP
Så hjärtevarmt och innerligt skaldat!
2016-02-18

    Bo Malte
så målande...så längtansfullt...så lockande!
jag lämnade min nyckel...
gillas mycket och avstämt// bm
2016-02-18

  soligajag_1 VIP
Så underbara varma och kärleksfulla ord om närhet, kyssen som jag skulle ta emot med liv och lust!!
Gillar!!
2016-02-18

  Gisela Nordell
Jättefint skrivet, mycket poetiskt och varsamt!
2016-02-17

  överlevaren VIP
Trånande ord, gillar!
2016-02-17

  Nellie629
me likey!
2016-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson