Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjeflickor!

Jag som aldrig blivit älskad av någon har i alla fall förmånen
att sprida lite glädje
Men jag måste varna dig!
Den är kort och klar när den är
som mest intensiv
Sen måste jag tacka och bocka och kommer du då att
gråta när fägnadens vindar stillas
Självklart inte!
Du kommer blåsa och dras iväg till fjärran halmar
och kvar blir jag som aldrig blivit älskad men som älskat som
gladde dig och gladde mig i drömmen om att du
kanske kanske kanske!
Kanske skulle hata mig och förargas mig för en sekund
För en sekund för att du behöver mig och inte för att du har mig och
kanske behöver jag aldrig
undra vad glädjetårar är i ett hav av ingenting




Fri vers (Fri form) av Alice Elisabeth
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-18 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice Elisabeth
Alice Elisabeth