Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skottår i år

Den 29 februari 2016
Om man nu föds den dagen så får man ingen
födelsedag nästa år eller året därefter
Inte fören vederbörande fyller fyra år får den
sin första födelsedag såvitt jag förstår
Nästa skottår år 2020
Så när barnet inte får några födelsedags presenter
dessa udda år där emellan så lär det fälla
både en och annan liten tår
That´s for shore..

Ken Cassel
19/2-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-19 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel