Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något jag skrev 2009, från arkivet, aktuellt då som nu...något reviderad.


glad att vara här

När jag kom till denna poetsait i januari tänkte jag

att det kunde nog vara bra att ge en tröstens ord 
till en å annan behövande här...det verkade vara många som mådde dåligt känslomässigt och så vidare...
 
sen jag insåg att det var jag som var den behövande
jag hittade Mr Lindemanns "Jesus bor inte här längre", och skrattade så jag ramlade ur soffan. Han blev min första skrivarvän. Sen var jag helsåld på poeter.se
 
Det är så berikande att inse hur mycket
man kan  få av andra  av uppskattning och erkännande. Det finns många här som har så fina tankar att förmedla och insikter om livet och om alla möjliga känslor, i dikter, haiku´s, aforismer och prosa. Ibland mycket begåvat, ibland mer en fin känsla och ett berättande som är spännande att ta del av.
 
Det står många poesiverk i min bokhylla, men det är här
som mitt intresse väcktes , den levande poesin här och nu.
 
Satt en dag på café Ritorno och smålyssnade på ett samtal mellan en författare
och en kulturskribent.
Vi delade samma bord, så det var oundvikligt.
Jag lyssnade på vilka förlag som gällde och snappade upp namn som Lars Gustavsson och andra författare på modet. Ett vittert och mycket intressant samtal mellan dessa två och jag då som lyssnande oinbjuden gäst.
 
Tänke så, men att ni inte känner till poeter.se  men jag sa ingenting, ville inte störa.
 
 
De som är här det är vi som ska vara här, vi som hittat hit och jag är glad att vara bland er.
 



Prosa av Gisela Nordell
Läst 369 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-02-19 01:06



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
poeter.se betyder oerhört mycket för mig, inte bara skrivarmässigt, utan även socialt.

Jag undrar om förlag, tidningsredaktioner, radio, tv, etc tar del av vad som publiceras på poeter.se? Det borde dom. För allas skull!
2016-02-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Och jag kan bara instämma! En ny värld öppnade sig för mig, när jag steg in på denna sida, efter tips från en vän. Jag hade aldrig skrivit förut, men länge önskat att göra det.
2016-02-19

  överlevaren VIP
Fina och varma ord om denna fantastiska sida som sprider så mycket glädje!
2016-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell