Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyktbärare

 

bli min lyktbärare i natt

lys upp i min själs mörker

med din själs värme
 
 
tro att just du är oumbärlig,
 
för det är du 
 
tro att du är unik
 
för det är sant
 
 
var en lyktbärare
 
se ljuset sprida sig
 
och frosten smälta
 



Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 374 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-02-19 04:03



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
From förhoppning formulerad som bön och vädjan.
2016-02-27

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuset behövs alltid...så fint skrivet...
2016-02-22

  Lena Själsöga Keijser
så vacker är denna bön
just det bönen är

vackert
2016-02-22

  Henning Hson
Så bra. Tummen upp!
2016-02-19

    Dan Myrbeck
Carpe candela et
verbum veritum.
2016-02-19

    ej medlem längre
Så vackert!
2016-02-19

    ej medlem längre
Vackert formulerade ord!
2016-02-19

    Elisabeth Nilsson VIP
En underbar önskan och förhoppning, som borde besannas.
2016-02-19

  Bibbi VIP
En helt fantastisk uppgift.
2016-02-19

    ej medlem längre
Just så! fint..
2016-02-19

  Yrre VIP
Å, tycker om denna!
2016-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell