Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 2016-02-19


Jag kan älska henne

Jag kan älska Henne
Läpparna
Mjukt möter ännu mjukare
Kroppen
Mjuk möter ännu mjukare
Det Inre i mig vaknar till liv
när våra blickar möts, fastnar i varann
Fingertoppar över hela mig, kittlar inom mig
Hennes doft - det bästa i min värld
Hon ler.
Jag är fri med Henne.
För jag kan älska henne.

Lesbisk. Ett ord. Jag är inget annat.
Älskar sanningen.
En våg av längtan. Efter Henne.
Någonstans finns hon. Hon som jag kan älska.






Övriga genrer av Vindhjärta
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-19 12:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Åh, så romantiskt! Jag känner igen mig!
"Lesbisk. Ett ord. Jag är inget annat.
Älskar sanningen.
En våg av längtan. Efter Henne.
Någonstans finns hon. Hon som jag kan älska."
Väldigt lyriskt.
2016-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Vindhjärta
Vindhjärta