Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(egen målning)


Rusmatt


tårbultande skör
idag

för mycket
ljuvt

kan också
riva

vilsen själ

snälla, älskade Du,
får jag blott
falla andlös
i Dina armar nu ?


©Teresia Ridell (21/2-2016)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 438 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-02-20 14:29



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jaa, så kan det vara...
Ärlig beskrivning
2016-02-23

  Päronsplitt
Skönt läsflyt i dina rader och texten känns välsynkad med din målning. Gillar motsatserna och kärlekskänslan. Verkligen fint.
2016-02-23

  ResenärGenomLivet VIP
Åh så fint...vackert med denna längtan...
2016-02-22

  Fem hjärtan VIP
Mycket känsla i dina vackra rader!
2016-02-21

  ULJO
Bokmärker detta fina kärlekspoem
2016-02-20

  Gisela Nordell
så mycket kärlek i dessa ord och i den fina målningen till!
2016-02-20

  mike irow
glädjas---
2016-02-20

  DominiQueen
Du är underbar med helt egen unik stil, och tillsammans med bilderna blir det fullkomligt briljanta kärleksverk.

Ljuvligt att följa Din framfart med kärlek som bränsle. Tack för glädjen Du sprider.
Heja! Fortsätt!!!!
/DominiQue
2016-02-20

    Max Poisé
Superb. Ihop med din målning blir detta komplett !
2016-02-20

    ej medlem längre
Kärleken kan göra oss sköra och sårbara...dina ord beskriver det så fint.
2016-02-20

  Marita Ohlquist VIP
Skönt att få vila i sin älskades famn!
2016-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell