Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senvinter

Eftermiddagssolen
slår guld i huggspånen runt stubben.

Gräset tränger upp
genom snön -
det känns lite av hänryckning.

Ur den kalla jorden
skall Kore, blomsterflickan, stiga upp,
med magiska händer
väcka den vackraste vår
du någonsin sett!

Så sjunker monstren
åter tillbaka i mörkret.

Världen blir ny.

Ljuset.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-02-22 07:54



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Fulländad årstidsskildring!
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP