Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UGH!

försöker vara okej
men jag går isär
det regnar
jag kan inte distrahera
mig längre




Fri vers av rockenroll blåa
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-21 22:57



Bookmark and Share


    med viss svårighet!
Jag tänker mig att det oundvikliga är nära

2016-02-22
  > Nästa text
< Föregående

rockenroll blåa
rockenroll blåa