Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lippu korkealla!


Finskt hjärta


Ingen.

Absolut ingen!

Pissar på det finska hjärtat.

På den finska själen.

Pissar du på vår flagga.

Så är du död!




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-22 01:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja tänk om man kunde säga samma sak i Sverige utan att bli anklagad för folkmord, pedofili och det här urholkade missbrukade begreppet rasism.
2016-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP