Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
strömmarna är starka...


Plastvingar

du klippte dina plastvingar
i hopp om att de skulle växa ut naturliga

du ville inte vara fastspikad
på ett torg funnen, kräkas bland statyerna

ännu en vintermara av plitar
i din sorg i detta jävla lands tortyrer va?

kom ut till miner glada och fina
med hopp att älskas bland det nya, jag
såg dina nya vingar börjat växa
men du lät ingen dig älska

att bli av med självhat
är aldrig självklart

är nog därför plastvingar igen min vän har...




Fri vers (Fri form) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 506 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-22 10:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gripande och bra dikt! Destruktivitet och vägen ut (om man finner den) i starka bilder!
2016-02-23

  Ljusletaren
Allt handlar om kärlek och det har du visat bra med dessa ord om självhat.

/kram
2016-02-22

    Sefarge VIP
Bevingad Dikt
Med osäkert
Avslut?
Hoppas det bär
Till det bättre . ..
:)
2016-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl