Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Or signs


Someone


Some one.

Gives me signs.

And I do not know.

Who it fucking is!

But I can see the signs so obviously.

Showing me which path to walk.

Like a god adviser in life.

Pushing me to the right direction.

Thank you!

You.

Someone.

Out there in the space of eternity.

Who is always by my side.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2016-02-22 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP