Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lilla mini Darth Vader


Min dotter är min.

Mini Darth Vader.

Med sin jacka.

Med vadderade ärmar.

Hon är så otroligt vacker.

Jag älskar henne så gudabenådat.

Jag har ingen chans emot henne.

Hon.

Är.

Min lilla.

Mini Darth Vader.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-22 13:19



Bookmark and Share


  Nellie629
aw va fint!
2016-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP