Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelskrämman

Fågelskrämman stod i regnet

Som piskade ner i jorden

Och slog i hål i kålbladen

 

Det var länge sedan någon var här

Tänkte fågelskrämman 

 Medan han hängde på sitt kors

 

Han var ju igentligen inte särkilt skrämmande

Varför hade bonden valt honom

Alla vet ju att fåglarna bara skrattar 

Och gör som dom vill

 

Men bonden som är en klok man

vet nog vad han gör 

Tänkte fågelskrämman

Och blickade ut över sitt fält

 

-Jag är trots allt bara en fågelskrämma

Skrek han ut i tystnaden 




Fri vers av Neal
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-04-30 21:51



Bookmark and Share


    HiFi
härlig personlighet den där fågelskrämman, blandad ångest och lojalitet, längtan och accepterandet av ödet... tragikomisk och himla bra
2006-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal