Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får


Får jag inte skriva!

Får jag inte spela!

Får jag inte!

Ha min kärlek till de mina.

Så är jag död!




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-22 20:33



Bookmark and Share


  DominiQueen
Du får! Alltså lever Du. :-)

Blessed be
DominiQue
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP