Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tävlingsbidrag


Poeters arbete

Skriv om ljuset
i din lykta

Nya bilder
lugnar hjärtat

Nya klanger
lyfter själen

Nya steg
får mänskan söka

Söka mänskan
på sin vandring

Söka ljuset
Genom tiden

Låt det lugna
låt det trösta

Låt det aldrig sluta lysa




Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-02-22 22:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om dina ord. Mycket.
2016-02-23

  stig wikman
Vacker poesi .
2016-02-23

    ej medlem längre
Jaaa ... :-)
2016-02-23

    ej medlem längre
Jättevackert
Mvh annokas
2016-02-23

    ej medlem längre
Shine on,shine on all you diamonds out there.
2016-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP