Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förstår inte!

Vätterns rena friska klara vatten, vågornas ojämna kluckande
vinande vindar spetsiga vågor
om skjutningar bifallas "skitigt vatten, skandal"
beslutande själar med gångjärn som rostat samman.




Fri vers (Prosapoesi) av Ulf Folke Folkesson
Läst 263 gånger
Publicerad 2016-02-23 17:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag förstår inte heller men förstår att det handlar om folkvalda självgoda 'no good for nothing' som beslutar något helt sanslöst. Dessutom spenderar de tid, massor av tid, mina/dina skattepengar (deras lön) etcetera etcetera ...


Snyggt målat, ett ro *1 och en storm *2 (*1 två första raderna, *2 de två sista raderna)
2016-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Folke Folkesson
Ulf Folke Folkesson