Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland djuren

I min värld
Är jag lycklig bland djuren

I min värld
Förstår vi varann

I min värld
Lever dom rätt

I min värld
Sviker dom aldrig

I min värld
Är de dom starka

I min värld
Är kärleken besvarad

I min värld
Är detta naturligt

I min värld




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2016-03-03 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP