Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar du älska

Mina grindar är vidöppna
Mina känslor
Blottade
Alla
Allt
Ligger där
Se dom
Smaka dom
Vågar du
Mina känslor
Kan inte hejda
Vill inte hejda
Då dör jag
Inombords
Att leva
Är att känna
Det smärtar
Det härdar
Om du inte vågar
Känna
Hur kan du älska




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-01-13 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP