Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 cheese å en cola

Jag är precis
Som dom flesta
Av oss
Vi springer
Förbi
Utan att se
dessa trasiga
Ensamma
Utslagna
Mellan lunch och julklappar
Jag skäms inombords
För att bara vara full av mitt
Krafterna räcker inte till
Efter helvetesresan
Mitt i tanken, känslan


Han står över en papperskorg
Hittar en slängd
Halväten burgare
Jag tar hans arm
Och säger
Släpp den och följ med

Jag köper 3 cheese å en cola
Lunch säger jag å räcker över
Där står jag med julklappar
gnistrande papper å snören
Och känner livets
Dur å moll
I ett ackord





Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2023-12-23 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP