Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad bryr jag mig om blåsten

Jag står mot blåsten
Min älskade
Känner vinden
Dra i min önskans hästsvans
Dina ögon
Får än idag
Att mina ben att vika
Den blick som fick mig att bestiga ett berg
Att inse att livet skulle ta en ny resa

Vad hade jag varit idag
Hur mycket kärlek hade jag missat
Om jag inte tog dom stegen

Tanken skrämmer mig
Det som är naturligt idag
Kunde varit utopi
Om inte ditt leende
Lyste över allt annat
Då mitt hjärta föste mig fram
Att lämna mitt nummer

min vilja, fråga
Om en promenad
Lät vänta tills onsdagkväll
Resten är historia
Som varit i 30 år





Bunden vers av Mfredrik VIP
Läst 26 gånger
Publicerad 2024-01-13 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP