Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Brinna o älska


Himlen brinner
i skymningen


kanske för att solen
kämpat hårt mot de
blytunga molnen under
dagen

kanske för att vindens
kyssar stundom piskat hårt
mot dess sköra valv

eller för att himlen bereder väg
för stjärnornas tid att brinna
och älska

medans dagen går
till vila


©Teresia Ridell (24/2-2016)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-02-25 09:11



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Finstämd och vacker poesi!
2016-02-28

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlade tankar och känslor!
2016-02-27

  Heikki Hellman
Den som skapar sådana fina rader har talang…..
2016-02-25

    Dan Myrbeck
Finstämt vacker
2016-02-25

    ej medlem längre
Stillsamma vackra ord i en dikt flätad av poesi.
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell