Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkvärd text

Idag skall jag göra ingenting
gjorde det i går också
men blev aldrig färdig




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 538 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-25 09:51



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Bra där då blev det ju två bra dagar
2016-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson