Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kväll i juni då kåtheten tog överhand

När jag sakta för tungan över ditt fuktiga kön.
Hör jag hur du njuter och jag anar att du blir kåt

Kom

Sakta glider jag sedan in i himmelriket
I allt snabbare takt möts våra kroppar

Till slut blandas våra safter.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 322 gånger
Publicerad 2016-02-25 10:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
För att alls skriva om det vi alla tycks tänka på, samtidigt som vi hyssjar och smusslar, är det vad som säljer mest lösnummer.
2016-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson