Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråsparven

Gråsparven pickar
bland världsgrusets gula löv
alltings återgång nu

 

Roger Karlsson




Fri vers av Roger Karlsson
Läst 220 gånger
Publicerad 2016-02-25 13:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin dikt men ska man tolka in en miljöaspekt här?
2016-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Roger Karlsson
Roger Karlsson