Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIKTEN

Jag kom till genom en ingivelse

Jag är ett stundens barn

Jag är frukten av en tillfällig förbindelse

Jag kom till då livets mening skulle sökas efter

Jag är ett stundens barn

Jag är DIKTEN

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-02-25 17:28



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
Träffsäker
2016-02-26

  StinaJ VIP
Väldigt fin poesi. Jag måste säga att detta är en av dina bästa.
2016-02-26

    Sefarge VIP
Rena BB:centralen
Det här ställe!
Med ej alltför
Svåra förlossnings
Smärtor. Förhoppningsvis
Fiffigt skaldat!
:)
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP