Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AprilPreludium nr 5 : Fram Kommer Lamm





där fåren måhända

på våren bäst går och väntar

om vintern vill se sol igenom någon

längs gammalt gravfält kommer lamm från Ramanagaram fram

dit Uncle McRigby tror sig hittat en

hög teddybjörnar med horn

som mjukaste stenar

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-25 20:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Fantastisk! Som att sova sig genom en kväll där teven får stå tyst i ett hörn och bara vara. Fast visst sitter väl tavlans ram på en engelsk Björn och inte här som på 'Teddy' R. Presiderande?
2016-02-25

  Nanna X
Lammen är bäääähst!
2016-02-25
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP