Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens flykt

Tiden rusade ifrån mig

Visst hann jag uppleva mycket

Men bilderna flimrade förbi så snabbt genom kupéfönstret

Jag hade velat stanna tiden

och betrakta allt skeende

mer noggrannt och ingående

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-02-27 14:05



Bookmark and Share


  Magica VIP
Tänkvärd...Det är konstigt, man brukar säga att tiden går fort när man har roligt, men jag har upplevt att tiden har aldrig gått så fort som när saker känns som de stagnerat, efteråt: Vad hände, vart tog allt vägen, man var inte "där" riktigt, det är sorg...
2016-03-02

  Bo Himmelsbåge
Joo... ibland önskar man att det funnits en nödbroms på Livets tåg,
så man kunnat stanna längre
vid vissa händelser...
Men tåget tuffar på...
ett sätt är dock att skriva dikter
om viktiga händelser, en sorts
tågstationer, där man kan vila ut
o återvända till när man vill...
Tänkvärd dikt!
2016-03-01

  mike irow
instämmande....
2016-02-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Håller helt med! Det går för fort!
2016-02-27

  soligajag_1 VIP
Förstår dig Valter. . tiden rinner iväg alltför fort ibland.
Hade så gärna velat stanna tiden idag. . men men. . du vet, när man har skoj rinner tiden iväg. .
2016-02-27

    Sefarge VIP
Tiden skenar. ..
I skeendet.
Men Du får
Ändå vara nöjd
Som kunnat betrakta
Det hela lite från ovan.
Som den Örn Du ju är
Eller?
:)

2016-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP