Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar om kärlek


Utan Äganderätt

kärlek är så mycket mer
än mellan två människor
många som inte tycker det
men älskar hårt, bränner bron

mellan er sedan
blir känslorna en dimma
känner sen sveda
om människor vi hyllat

länge har jag letat
att älska rätt kvinna
trots att varenda en var menad
att hjälpa mig finna

mig själv i min resa
i att lära mig älska
hela mänskligheten
som är i mitt hjärta

för vi alla är en
utan äganderätt, ja!




Fri vers (Fri form) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 477 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-27 17:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jo sådan är kärlekens grundläggande form tror jag. Andlighet i din text utan att den svävar iväg i flykt från världen. Det gillar jag!
2016-03-01

    Sefarge VIP
Tack för att
Den obegränsade
"kärleken "får plats
Inuti dig. Utan lämna
Någon/något. Utanför
Eller?
-Insiktsfullt och
medmänskligt
Skriftat!
:)
2016-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl