Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu vill de att jag ska ranka min livskvalité


[TILLFREDSSTÄLLANDE SVAR]

men jag vet inte ens vad det betyder.


allt mitt porslin har fått skadade kanter
om jag någonsin fick besök
skulle de antagligen aldrig tänka på det




Fri vers (Fri form) av feber
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-02-27 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

feber
feber