Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något som skaver




Något skaver

ger mig sår
tårar
frustation

får inte fatt
i det
som skaver

allt känns så
meningslöst
hopplöst
inget spelar någon roll

försöker
plåstra om
mildra det som gör ont

se nya
vägar
lösningar
möjligheter

men inget som tar bort
det som skaver

för att jag vet inte riktigt vad som skaver
mer än
känsla av




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-27 22:37



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
<3
2016-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N