Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudvärk

Han jobbade under extrem press. Det var en värk utan nåd i hans huvud, kändes som en knytnäve trycktes in i hans hjärna. Han tog en paus, tittade ut genom fönstret, såg duvor, ärlor och kråkor. Han avundades fåglarnas frihet, de hade riktiga liv.




Prosa av Eric R Strom
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-28 06:58



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Han behöver minska på takten och jobba mindre, slappna av, om det nu är möjligt. Ja, ibland kan man avundas fåglarna som flyger högt i skyn, men det är nog tufft vara fågel också.
2016-02-28

  DominiQueen
Åååå han behöver andas och slappna av kolla en som hjälpt mig med hälsan, Anders på Coolmind.se.

Hälsa honom att le och att inte spänna käkarna..

Blessed be
DominiQue
2016-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Eric R Strom
Eric R Strom