Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en dag

Ännu en dag

i detta liv

bra eller dålig

Det beror vilket filter

jag just idag använder

allt efter humör skiftas slöjorna

som hängs framför min verklighet

Påminns också om min diet




Fri vers av Eric R Strom
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-20 17:32



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra det här med slöjorna som förändras efter humöret!
2016-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Eric R Strom
Eric R Strom