Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så att ljuset får plats.

Kunde vi bara
kunde vi bara.

Fan

Snälla,
kan vi bara

låta allt snurra ned
mot havets djup
där vi fastnar i tång
som håller oss om
tills allt blir svart



så att ljuset får plats.




Fri vers av soulRebel_
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-05-01 10:57



Bookmark and Share


    Camillaa
annorlunda :)
men jag gillar den !!

/ C *
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

soulRebel_
soulRebel_