Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormnatt med Dig

Om stormen vaknar
Och rusar i vår väg

Illdåds vindar söker dämpa sång
Och nattmörker svärtar färger

Önskar jag inget hellre
Än att möta allt detta

Med Dig

Så att vi sedan
Kan le mot morgonljuset

Tillsammans




Fri vers (Fri form) av GG
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-02-28 15:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så gott när man kan göra saker tillsammans...det känns skönt och tryggt...
2016-03-02

  Erik Gefvert
Oerhört vackert!

2016-02-29

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt text om kärlekens stora betydelse!
2016-02-28
  > Nästa text
< Föregående

GG